Menü Bezárás

Vidám, de különc hajfestés tarolhat 2019 nyarán

Az egészen világos árnyalatok helyett újabban a krémesebb, melegséget sugárzó szőkék kezdenek dominálni (Kép forrása: pixabay.com / Khusen Rustamov)

Az idei év nyarának frizuratrendjében a visszafogott, természetes szőke és sötétbarna hajszínek mellett megjelent egy sokkal extravagánsabb vonal is, amelynek alighanem első ihletője Taylor Swift volt.

Az idei nyáron az eddig népszerű platinaszőkét és a fehéres árnyalatokat a melegebb, természetesebbnek ható szőke árnyalatok tűnnek váltani, ennek legjobb példáiként pedig Gigi Hadidot, Blake Lively-t, vagy akár Jasmine Sanderst említhetjük ez évben, akik egyértelműen a krémes színekhez közelebbi, barátságos szőke mellett tették le a voksukat.

Egy másik érdekes fordulat, hogy az egészen sötét barna árnyalatok is új lendületre kaptak, az pedig majd az elkövetkező hetekben, hónapokban elválik, hogy valóban képesek lesznek-e hódítani.

Ahogyan azonban az előző években, úgy ezen a nyáron is szinte elmaradhatatlan volt, hogy valami új, szokatlan trend is belopóddzon a tavaszi-nyári szezonra. Sokan emlékezhetnek Taylor Swift a Billboard Music Awards idei díjátadó gáláján meglepetést okozó, látványos rózsaszín végű frizurájára, amely egyszerre volt igazán laza és játékos, de persze nagyon feltűnő és csajos is.

Az énekesnőt mások is követték, így például Charli XCX, aki a Met-gálán a sötétbarna és vöröses-bordós árnyalat vadító kombinációjával tűnt fel.

Persze, azért van némi „tinis báj” is a festett hajvégekben, ezért valószínűleg nem mindenki érzi majd úgy, hogy a legmegfelelőbb választást jelenti neki ez a feltűnő és kis lázadó felhangot is hordozó haj.